À la carte menüü

SOOJAD EELROAD 

Seljodotška traditsionnaja 4,00
soolaheeringas sibula, hapukoore ja keedetud kartulitega 

Vana hea juustušnitsel puuviljadega 5,00 

Vana hea juustušnitsel soolaubadega 5,00

Ahjupannil küpsetatud konjakiga maitsestatud kanamaks 5,00
õunte ja sibulaga

 KÜLMAD EELROAD

Õrnsoolalõhe röstsaia ja võiga 6,50

Kalavaagen “Rõbnõi Ulov”– jätkub kahele 17,00
õrnsoolalõhe, tursamaksasalat, marineeritud angersäga, soolasiig

Lihavaagen – jätkub kahele 14,00
marineeritud kanafilee, keedetud veisekeel, rostbiif, singirullid juustu-küüslaugutäidisega

Sakumm – hapukurk küüslaugumeega 3,00

«Moskva pisaraid ei usu» – marineeritud sibul, küüslauk ja värske soolakurk 3,00

Suur sakuskataldrik “Na Zdorovje” – jätkub kahele 9,00
hapukurk, marineeritud sibul ja küüslauk, juust, küüslauguleivad, soolapekk

ÕLLESUUPISTED

Postipoisi õllesuupiste – krõbedad seakõrvad 4,00

Küpsetatud kanatiivad kastmega 4,00

Soolaoad suitsupeekoniga 2,50

Küüslauguleivad 2,50

 KÄSITSI VALMISTATUD PELMEENID

Siberi pelmeenid hapukoorega 5,50

Siberi pelmeenid seenekastmega 5,50

Pelmeenipann – juustu ja hapukoorega üleküpsetatud siberi pelmeenid 5,50

 PLIINID

Tatra-ja nisujahust pliinid punase kalamarjaga (forellimarjaga)  7,00

Tatra-ja nisujahust pliinid tursamaksasalatiga  5,50

SALATID

Lõhesalat sinepi-meekastmega 8,00
õrnsoolalõhe, salatisegu, kirsstomat, varsseller, värske kurk, keedetud muna

Kanafilee salat “Kurotška Rjaba” 6,00
marineeritud ja küpsetatud kanafilee, salatisegu,  värske kurk, kirsstomat, muna, mustad ploomid, kreeka pähklid, majoneesi-koorekaste

Veisekeele salat koorese mädarõikakastmega 5,50
keedetud veisekeel, salatisegu, kirsstomat, keedetud koorega kartul, marineeritud kurk ja küüslauk, roheline hernes

Värske salat ürdi-õlikastmega 4,00
salatisegu, jääsalat, värske kurk, kirsstomat, pirn, viinamarjad

 SUPID

Vürtsikas lambalihasupp  4,50

Borš seente ja mustade ploomidega taignakaane all 5,50

Kreemjas kõrvitsapüreesupp ingveri ja apelsiniga  4,00

 PRAED

KALAST

Oneega lõhe 15,00
küpsetatud lõhefilee tursamaksa ja seentega, koorene valgeveini kaste, kartuli-juustukook, aurutatud brokkoli

Praetud kohafilee 13,00
koorene valgeveini kaste, kartuli-kõrvitsapüree, marineeritud köögiviljad

LIHAST

Postipoisi seakarree + väike pits vodkat (2 cl) 16,00
kreeka pähklid, sinepikaste, koorega küpsetatud kartulid, wokitud köögiviljad

Bõk (grillitud marineeritud veisesisefilee) 22,00
mustsõstra-veinikaste, küüslaugukartul, soe seenesalat, küpsetatud tomat juustuga

Hautatud põdraliha  22,00
mustsõstra-veinikaste, küüslaugukartul, köögiviljaraguu

Lvovi bitkiid  10,00
grillitud seafilee, sinepikaste, koorega küpsetatud kartulid, grillitud köögiviljad, soe seenesalat

Ürtidega hautatud tallekoot 22,00
küüslaugukartul, köögiviljaraguu

Pozarski kotlet – paneeritud kanafileerull juustu-või täidisega  9,00
suitsujuustukaste,kartulipüree, ahjuköögiviljad ja -šampinjonid

 KÖÖGIVILJAST

Taimetoit 6,00
lahtine pirukas köögiviljade ja valgehallitusjuustuga

 Täiendavad lisandid

Keedetud kartulid 1,00
Kartulipüree 1,50
Friikartulid 1,50
Küüslaugukartul 2,00
Riis 1,00

MAGUSROAD

Kuum šokolaadikook jäätisepalliga  4,00

Sõrnikud hapukoore ja magusa vaarikakastmega  3,50

Küpsetatud toorjuustukook marjakastmega  4,00

Jäätis magusa kastmega 3,50

Juustuvaagen puuviljadega 5,00

 JOOGID

Petrovski rüübe  1,50

Naturaalne jõhvikamorss  1,50

Kuum mesijook veiniga  1,50

 

Köök suletakse P-N kell 21,00  ja R-L kell 24.00